Cevizli (Kartal) B Sınıfı İş Güvenliği Kursu

Cevizli (Kartal) B Sınıfı İş Güvenliği Kursu 0 552 860 76 10

Cevizli (Kartal) B Sınıfı İş Güvenliği Kursu
Cevizli (Kartal) B Sınıfı İş Güvenliği Kursu

Cevizli (Kartal) B Sınıfı İş Güvenliği Kursu olan Ofis Akademi olarak A sınıfı iş güvenliği kursu, B sınıfı iş güvenliği kursu, C sınıfı iş güvenliği kursu, iş sağlığı ve güvenliği kursu, işyeri hekimliği kursu, işyeri hemşireliği kursu, diğer sağlık personeli kursu ve hijyen kursu vermekteyiz. Başarıyı Ofis Akademi’nin uzman ve tecrübeli kadrosuyla yakalayın. Size bir telefon kadar yakınız. Hedeflerinizi ertelemeyin hemen bizi arayın.

İş Güvenliği Kurslarında Öncü Kuruluşuyuz

İş güvenliği, çalışanların üretim esnasında güvenli bir ortamda çalışmalarını sağlayan kurallar bütünüdür. İş güvenliği kursları ise iş güvenliği uzmanları yetiştirmek için eğitim düzenleyen kurumlardır.

Ofis Akademi iş güvenliği kursları düzenleme yetkisini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından almıştır. A Sınıfı iş güvenliği kursu, B Sınıfı iş güvenliği kursu, C Sınıfı iş güvenliği kursları düzenler.

Cevizli (Kartal) B Sınıfı İş Güvenliği Kursu olan Ofis Akademi, B Sınıfı iş güvenliği kurslarındaki başarısı ile adından sıklıkla bahsettirir. Uzaktan eğitimlerimiz sayesinde Ofis Akademinin B Sınıfı iş güvenliği kurslarından yararlanmak isteyenlerin Diyarbakır’a kadar gelmelerine de gerek yok. Bizler Ofis Akademi olarak sadece Diyarbakır’ın değil; tüm Türkiye’nin B sınıfı iş güvenliği kursu olarak eğitimler düzenliyoruz. Oturduğunuz ilde iş güvenliği kursu yok veya iyi bir eğitim veremiyorlar diye üzülmenize gerek kalmadı. Siz de Ofis Akademi’nin B sınıfı iş güvenliği kurslarına uzaktan eğitim ile katılabilirsiniz. Farklı bir şehre her gün seyahat etmek zorunda değilsiniz. İş yerinizden uzun süreli izin almak; tomarla parayı yol harcı yapmanıza da gerek yok. Ofis Akademi B Sınıfı iş güvenliği kursları ile yine yanınızda.

Farklılıklarıyla Ofis Akademi

Hem kaliteli eğitim hem de uzaktan eğitim. Ofis Akademi başta B sınıfı iş güvenliği kuru olmak üzere tüm eğitimlerini uzaktan eğitim ile gerçekleştiriyor.

Kursiyerlerimizin ders kaynağı ihtiyaçlarını da yine Ofis Akademi B sınıfı iş güvenliği kursu olarak biz çözüyoruz.  Tüm kursiyerlerimize her sınav öncesi güncellenen konu anlatımı ve deneme kitabı gönderiyoruz. Kursiyerlerimizin dijital ortamda her an ders çalışmalarını sağlamak amacıyla; dijital ders notları, hap bilgiler, dijital denemeler gönderiyoruz.

Kursiyerlerimiz derslerini uzaktan eğitim ile alacaklarından dolayı sınıf ortamından uzak kalacakları için üzülmesinler.  Ofis Akademi B Sınıfı iş güvenliği kursu öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm iş güvenliği kursiyerlerimiz için ders çalışma WhatsApp grupları oluşturuyoruz. Kursiyerlerimiz WhatsApp gruplarımız üzerinden rahatça fikir alış verişinde bulunabilirler. Ayrı iş güvenliği ve İSG sınavları hakkındaki gelişmeleri de yine WhatsApp grubumuzdan takip edebilirsiniz. Ofis Akademi size yeter.

“B sınıfı iş güvenliği kursumu Ofis Akademi kalitesi ile almak istiyorum; fiyatı çok yüksektir.” diye düşünüyorsanız bu defa yanılıyorsunuz. Ofis akademi’de B sınıfı iş güvenliği kursu, A sınıfı iş güvenliği kursu, C Sınıfı iş güvenliği kursu fiyatlarının hepsi eğitim kalitemizin aksine çok uygun. Üstelik farklı ödeme şekilleri ve taksit imkânları ile. Ofis Akademi iş güvenliği kursu kayıtlarımızdan yararlanmak için acele edin.

B Sınıfı İş Güvenliği Kursu Evrakları Nelerdir?

Ofis Akademi’de B sınıfı iş güvenliği kursu almak isteyenlerin kurumumuza;

B Sınıfı iş güvenliği kursu başvuru formu

Kimlik

Diploma gereklidir.

B Sınıfı İş Güvenliği Kursu Ders Programları

Cevizli (Kartal) B Sınıfı İş Güvenliği Kursu tüm sınıflarda uzaktan eğitim olarak yapılır. B sınıfı iş güvenliği kursları 220 saattir. İlk 90 saati çevrimdışı, ikinci 90 saati çevrimiçi, son 40 saati ise staj eğitimi olarak yapılır.

Çevrimdışı ders ne demektir? Çevrimdışı dersleri, offline dersler olarak da adlandırmamız mümkündür. Aynı zamanda asenkron veya canlı olmayan uzaktan eğitim olarak da adlandırabiliriz. Çevrimdışı derslere Ofis Akademi B Sınıfı iş güvenliği kursu katılımcıları zaman aralığı kendileri tarafından belirlenmek üzere katılabilecekleri derslerdir. 15 günlük bir programda gerçekleştirilir.

Çevrimiçi ders ne demektir? Çevrimiçi dersleri online dersler olarak da adlandırmak mümkün. Çevrimiçi dersler Ofis Akademi’de B Sınıfı kursu sürecinde önemli bir yer tutar. Eğitimi kurumumuzun seçkin eğiticilerinin eşliğinde gerçekleştirilir. Bu dersler gün içerisinde iki farklı grupta gerçekleştirilir. Canlı derslerimiz (online derslerimiz) 09.00 ile 15.00 saatleri arasında ve 15.00 ile 21.00 saatleri arasında olmak üzere iki farklı grupta gerçekleştirilir.

Staj eğitimleri nasıl gerçekleştirilir? B sınıfı iş güvenliği kursu alan öğrencilerimiz 5 iş günü içerisinde toplam 40 saat olmak üzere iş güvenliği uzmanlığı üzerine pratik dersleri alırlar. Bu dersler yapılacağı işyerlerinde iş güvenliği uzmanlarının bulunması zorunludur. B sınıfı iş güvenliği kursiyerlerimiz için Ofis Akademi, birçok farklı il ve ilçede staj eğitimleri için uygun işyerlerini kursiyerlerimizin hizmetine sunuyor.

Acele Edin !!!

İş güvenliği uzmanlığı eğitimlerini alan kursiyerlerimiz. ÖSYM tarafından yapılan İSG sınavlarına girmeye hak kazanırlar. Sınavda başarılı olanlara sertifikaları ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından verilir.

İş güvenliği kurslarının öncü isimlerinden biri olan Ofis Akademi’nin uzaktan eğitimleri ile B sınıfı iş güvenliği kursunuzu tamamlamak isterseniz acele edin. İş güvenliği kurslarımız uzaktan eğitim olarak yapıldığı gibi aynı zamanda farklı eğitim materyalleri ile desteklenir. Sınav öncesi çalışma kampları düzenlenerek kursiyerlerimizin sınavlara hazır hale gelmesi sağlanır.

Kaliteli eğitim almak ve bu eğitimi de uygun fiyata gerçekleştirmek istiyorsanız adresiniz belli: Ofis Akademi. Ofis Akademi’nin eğitim kervanına katılmak istiyorsanız hemen arayın. Siz de eğitim fırsatlarımızdan yararlanın.

Size bir telefon kadar yakınız. Sayfamızda bulunan telefon numaralarından,WhatsApp ve canlı destek hatlarımızdan bize her zaman ulaşabilir ve eğitim danışmanlarımızdan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Hemen Arayın